Over ons

Mat-Tech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, optimaliseren en toepassen van alle denkbare soldeertechnieken. Of het nu gaat om fluxloos zacht solderen, loodvrij solderen, inductief solderen of hoog temperatuur solderen: wij beschikken over hoogwaardige specialistische kennis. We zijn ervan overtuigd dat een goed uitgewerkt ontwikkelproces leidt tot aanzienlijke kostenreductie gedurende de hele levenscyclus van een product. Daarom is het van belang om ook op het gebied van verbindingen al in het ontwikkelstadium te onderzoeken of er optimalisaties mogelijk zijn. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om onderzoek te doen naar betrouwbaarheid en naar oorzaken van eventuele uitval (in het veld of tijdens de productie).

Zowel Mat-Tech Ontwikkeling & Testen als Mat-Tech Productie zijn gevestigd op het industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel. Sinds 2019 heeft Mat-Tech ook een vestiging in Stone (Engeland).  Ook het Engelse filiaal kent de twee afdelingen: Mat-Tech Ontwikkeling & Testen en Mat-Tech Productie. De contactgegevens van beide vestigingen treft u op de contactpagina aan.

Vacatures

Wie Mat-Tech volgt, ziet dat de ambitie ervan afspat. Wij investeren niet alleen in onze mensen op de werkvloer, wij werken ook met de nieuwste technische middelen en verhuizen op korte termijn naar een nieuw pand op Ekkersrijt (Son en Breugel). Daarnaast hebben we onlangs een vestiging in Engeland geopend om ook onze internationale ambities kracht bij te zetten.

Read more

Nieuwe ovens

Mat-Tech Productie heeft onlangs haar capaciteit uitgebreid. In het nieuwe pand werd een nieuwe vacuümoven geïnstalleerd. De oven, van Duitse origine, heeft een werkruimte van 1600 x 1800 x 750mm (BxDxH) en kan ladingen tot 2000 kg per charge behandelen. Behalve dat zijn er keuzes te maken in de te gebruiken procesgassen, drukken en koelgasrichtingen en snelheden.

Read more

Ambitie Mat-Tech

Wie Mat-Tech volgt, ziet dat de ambitie ervan afspat. Het high-tech soldeerbedrijf zag in enkele jaren het personeelsbestand meer dan verdubbelen. Ook werd er geïnvesteerd in nieuwe ovens en onderzoeksapparatuur en afgelopen zomer werd daarom besloten om een nieuw pand te betrekken. Als deze ontwikkelingen nog niet genoeg zijn, werd er besloten om een vestiging in Engeland op te starten. Genoeg redenen dus om eens in te gaan op de ambities van Mat-Tech.

Read more

Introductie Mat-Tech UK

Om verdere invulling te geven aan de internationale ambitie heeft Mat-Tech onlangs een vestiging in het midden van Engeland geopend. Tussen Birmingham en Manchester is het filiaal gevestigd in de plaats Stone (graafschap Staffordshire). Mat-Tech levert al aan een tal van internationale klanten, maar met de oprichting van het tweede filiaal wil Mat-Tech de positie in de UK nog verder verstevigen. Arthur Miles is aangenomen om voor de Engelse vestiging de sales en marketing activiteiten op te pakken.

Read more

Mat-Tech is lid van

Mat-Tech is lid van verschillende nationale en internationale (branche) organisaties, namelijk:

©2021 Mat-Tech BV